Lirik Lagu SukirGenk Opo Gunane

" Lirik Lagu SukirGenk Opo Gunane "

Saben wektu ngajak padu
Po wis ra sayang aku
Peh aku ora nuruti
Banjur trus kok nesoni

Minggu wingi njaluk klambi
Saiki ali-ali
Kuatku tuku peniti
Ohh my love i am sorry

Suwe-suwe yen tak pekso atiku keloro-loro
Ra kuat ngladeni atimu, nuruti kekarepanmu

Opo gunane pacaran karo kowe
Opo gunane duwe yank koyo kwe
Marai bangkrut tresnamu koyo entut
Duitku mabrut bondoku nganti kukut

Download MP3 : SukirGenk Opo Gunane
Post a Comment
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free