Lirik Lagu SukirGenk Mampir Ngombe

" Lirik Lagu SukirGenk Mampir Ngombe "

Pancen bener jarene wong tuo
Uwong urip yo mung mampir ngombe
Nanging podo keliru nek ngartekne
Malah ngombe ciu vodka sak botole

Yen urip ning dunyo jo podo ngresulo
Kok podo ra wedi sing kuoso duko
Tingkatno amalmu ugo ibadahmu
Mesti resik ati ugo pikiranmu

Neng kene kutoku kuto wonogiri
Sing wedok ayu lanange edipeni
Dadio satrio jo seneng ngapusi
Lurusno mlakumu jujur lan setiti

Pamit arep metu jare tuku pulsa
Malah tuku ciu mendem ono plasa
Sing mabuk ra ngerti yen ono razia
Digrebeg polisi nginep neng penjara

Download MP3 : SukirGenk Mampir Ngombe
Post a Comment
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free