Lirik Lagu SukirGenk Marai Cemburu

" Lirik Lagu SukirGenk Marai Cemburu "

Gumon lingguh jejer kowe
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan hape
Mbok yo rodo ngelirik aku
Opo ra ngerti yen aku kangen sliramu

Wingi kowe uwis janji
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Ngaplah olehku ngandani
Opo ra kesel ben wektu ngobahne driji

Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku

Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku
Pengen banting hapemu lan tak taleni tanganmu
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnaku, sayang nggagaso aku

Download MP3 : SukirGenk Marai Cemburu
Post a Comment
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free