Lirik Lagu SukirGenk Aku Setyo Ngenteni

" Lirik Lagu Sukir Genk Aku Setyo Ngenteni "

Dhek wingi aku ketemu kowe
Wajahmu begitu sumringah ...

Ra tahan yen nyawang esemane
Rasane ning awak ra iso obah ...

Ra kroso wis nganti pirang mongso ayumu sing manis ning atiku ...
Ra ngiro kowe lali karo aku, larane ati ugo batinku

Aku setyo ngenteni, nganti pirang taon anggonku nunggu
Nunggoni jawabanmu, jawaban ati ugo janjimu ...

Janjimu mbog blenjani, kowe gawe gelo roso atiku
Kok ra duwe aturan, tanpo rembug kowe ninggalke aku ...
Kok ra duwe aturan, tanpo rembug kowe ninggalke aku ...
Aku setyo ngenteniiiiiii.....!!!!

Download MP3 : SukirGenk Aku Setyo Ngenteni
Post a Comment
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free